CZ-NACE - Zpracování a konzervování masa, kromě drůbežího

[1011] Zpracování a konzervování masa, kromě drůbežího

Zahrnuje:
- provoz jatek, v nichž se provádí porážka, zpracování a balení masa jiného než drůbežího (tj. hovězího, vepřového, skopového, králičího, velbloudího atd.)
- výrobu čerstvého a mrazeného masa, v celku
- výrobu čerstvého a mrazeného masa, výsekového

Zahrnuje také:
- porážku a zpracování velryb na pevnině nebo na plavidlech k tomu určených
- produkci kůží a kožek, vč. žíní a srsti, na jatkách
- tavení vepřového sádla a jiných jedlých tuků živočišného původu
- zpracování jatečního odpadu
- produkci jateční (jirchářské) vlny

Nezahrnuje:
- tavení jedlých drůbežích tuků (10.12)
- balení masa (82.92)